Berry Holtslag (Holiday Sport) en Jan Arendsen (Spelersgroep de Zandkuil Openluchtspel) in de wandelwinkel van Holiday Sport in Lochem.  Foto: PR

Berry Holtslag (Holiday Sport) en Jan Arendsen (Spelersgroep de Zandkuil Openluchtspel) in de wandelwinkel van Holiday Sport in Lochem.  Foto: PR

Holiday Sport sponsort Openluchtspel Lochem

Cultuur

LOCHEM - Holiday Sport en het Openluchtspel hebben de stoute schoenen aangetrokken om de bestaande sponsorovereenkomst met 5 jaar te verlengen. 

Op dit moment zijn de voorbereidingen van het nieuwe openluchtspel, ‘Het geheim van Anna’, in volle gang. Verschillende commissies, kleding, decor, PR zijn bezig om alles in orde te maken. Na twee jaar niet te kunnen spelen is men blij om weer met een nieuwe stuk aan de slag te gaan. Spelers staan op het punt om buiten in het openluchttheater te gaan repeteren onder de enthousiaste en kundige leiding van regisseur Bennie Fokkink.

Het stuk speelt in de jaren ’50. Verschillende karakters en geheimzinnige gebeurtenissen zijn de ingrediënten voor een humoristisch en gezellig schouwspel voor jong en oud. Meer hierover op de site van het openluchtspel, overige media en op zaterdag 28 mei op de braderie van de Keidagen in Lochem. 

Iedereen is van harte welkom op 22, 24 of 25 juni in het Openluchttheater in Lochem.


www.openluchtspellochem.nl