Trees Beltman (m) bijgestaan door Anne Broekaert (l) ontvangt de cheque van Joop Cornelis (r). Foto: Arjen Dieperink

Trees Beltman (m) bijgestaan door Anne Broekaert (l) ontvangt de cheque van Joop Cornelis (r). Foto: Arjen Dieperink

Arjen Dieperink

Plus Cornelis maakt werkgroep SOS Kinderdorpen Lochem blij

Maatschappij

LOCHEM - De donatie-actie bij Plus Cornelis voor SOS Kinderdorpen Lochem heeft een bijzonder groot bedrag opgeleverd. Afgelopen vrijdag reikte Joop Cornelis een cheque van 1800 euro uit. 

Bij de flessenautomaat konden de klanten het statiegeld doneren aan SOS kinderdorpen. De opbrengst werd extra groot omdat de actie geruime tijd heeft geduurd. De cheque van 1800 euro werd in ontvangst genomen door Trees Beltman en Anne Broekaert. Beide dames maken deel uit van de werkgroep SOS kinderdorpen Lochem. “Het bij elkaar gespaarde bedrag door onze klanten hebben wij aangevuld tot het eindbedrag”, zei Joop Cornelis bij die gelegenheid. Hij was overduidelijk ook trots over het bedrag.
De dames moesten er even van bijkomen. “Wij kunnen het goed gebruiken”, zegt Trees Beltman. Zelf is zij dertig jaar geleden bij de werkgroep gekomen. Om geld voor SOS kinderdorpen bij elkaar te krijgen bedenkt de werkgroep allerlei activiteiten. “Die beperken zich nu tot verkoop van artikelen en verlotingen. Vooral de Goede Doelenmarkt, spulletjesdag en braderie zijn wel de vaste markten die we doen. Ook buiten Lochem staan we op diverse markten.”
Belangstellenden die de werkgroep willen ondersteunen zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden, aldus Trees. Info: 06-12064998.
De nieuwe flessenstatiegeldactie bij Plus Cornelis is voor giro 555.