Concert 'Vrede en Vrijheid'

EEFDE - Projectkoor Eefde geeft op zondag 15 mei haar jaarlijkse concert in de Ontmoetingskerk te Eefde. Het thema van dit concert is 'Vrede en Vrijheid'. Op het programma staan voor de pauze delen uit missen, geschreven door Ola Gjeilo en Karl Jenkins. Daarmee kan de link naar de onvredige situatie in de Oekraïne gelegd worden.

Na de pauze is het programma luchtiger met voornamelijk Franse liederen. Op het programma staan dan werken van klassieke componisten als Rameau en Offenbach. Verder zullen er een paar delen uit de film 'Les Choristes' (film uit 2004, muziek van Barratier en Coulais) worden gezongen. Het Projectkoor zingt daarin samen met een aantal jongens van het Stadsjongenskoor Oldenzaal. Ook het publiek krijgt de gelegenheid om bij een aantal nummers mee te zingen. Het geheel staat onder de deskundige leiding van dirigente Miriam Westgeest en wordt op de piano begeleid door Jurrien Zaagman.
Het concert begint om 14.30 uur en de kerk is open vanaf 14.00 uur. De toegangsprijs is 15 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij leden van het koor of aan de zaal. Bestellen via de website kan ook. Daar is ook meer informatie te vinden.


www.project 
kooreefde.nl