Gratis inspiratie voor jou

Lochem Traint: gratis inspiratie voor vrijwilligers en organisaties! Laat je inspireren door het onderstaande aanbod en doe gratis mee met onze workshops. 

Aanmelden kan via LochemDOET.nl (je ziet dan ook meer info). Ga naar het kopje LochemTraint op de website en je ziet al deze toffe workshops, en meer, verschijnen! 

Agenda 

Instructie verantwoord alcohol schenken
Wil jij een gekwalificeerde barvrijwilliger worden? Dat kan door de “instructie verantwoord alcohol schenken” te volgen! De training is voor vrijwilligers die alcohol schenken en/of achter de bar staan.

Waar en wanneer?
9 juni, 14:00 tot 16:30
Locatie: Hoeflo in Harfsen

Informatieve en heerlijk ontspannende wandeling op landgoed Velhorst
Tijdens de wandeling zal Winny van Buuren laten zien en vertellen hoe natuurinclusieve- en kringlooplandbouw wordt toegepast, wat de effecten hiervan zijn op de biodiversiteit, natuurwaarde en bodemgesteldheid en hoe de gewassen verwaard worden tot streekproducten in een korte keten.

Waar en wanneer?
20 juni, 13:30 tot 15:00
Locatie: landgoed Velhorst

Workshop Positieve Gezondheid
Geef je eigen gezondheid en jouw vrijwilligerswerk een boost met deze workshop Positieve Gezondheid! Positieve Gezondheid is een manier om breder naar gezondheid te kijken. Met deze bredere benadering draag je bij aan het vermogen van mensen om met fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan. En om zoveel mogelijk eigen regie te voeren!

Waar en wanneer?
21 juni, 19:00 tot 21:00
Locatie: Stadshuus in Lochem