Afbeelding

Raad in gesprek met inwoners op Informatiemarkt

Politiek

LOCHEM - De gemeenteraad van Lochem nodigt inwoners en organisaties uit om in gesprek te gaan over de toekomstige plannen van de gemeente. Dit doet de raad tijdens twee informatiemarkten: één in de bibliotheek van Gorssel en één in het gemeentehuis van Lochem. Beide bijeenkomsten zijn op dinsdagavond 31 mei van 19.00 uur tot 20.00 uur.

De raad wil graag met inwoners en organisaties spreken over welke onderwerpen zij voor de komende jaren belangrijk vinden voor de gemeente Lochem. Gedurende een uur kunnen geïnteresseerden binnenlopen en in gesprek gaan met de aanwezige raadsleden van alle politieke partijen. Aanmelden voor deze informatiemarkt is niet nodig.

Kaderbrief 2023
De raad wil de suggesties van inwoners graag meenemen bij de behandeling van de kaderbrief. In de kaderbrief staan de plannen van de gemeente voor 2023. Deze kaderbrief wordt op donderdagavond 19 mei gepubliceerd op de website van de gemeente Lochem: www.lochem.nl. Vanaf maandagavond 23 mei behandelt de raad de kaderbrief op de Politieke Avond:

Alle Politieke Avonden zijn openbaar toegankelijk en beginnen om 19.30 uur in het gemeentehuis.