Avond4daagse Lochem

LOCHEM - Na twee jaar een alternatieve Avond4daagse te hebben gehad, is er dit jaar weer normale Avond4daagse. Deze vindt plaats van 7 tot en met 10 juni. De Lochemse Evenementen Organisatie (LEO) heeft weer mooie routes gevonden en nodigt iedereen van harte uit om mee te lopen. Men kan kiezen uit 3, 5 of 10 kilometer. 

Op vrijdag 10 juni is er weer een feestelijke intocht op de Kleine Markt (er is geen tussenstop op de Molengronden). Opa’s, oma’s, ooms en tantes kunnen hier de kinderen opwachten. Ook staat de kraam van de L.E.O. er, hier kan de medaille opgehaald worden.

De 10 kilometer start om 17.30 uur, de 3 en 5 kilometer om 18.00 uur. De start op dinsdag t/m donderdag is bij Hotel- Restaurant De Scheperskamp, Paasberg 3 in Lochem. Op vrijdag 10 juni is de start op de Kleine Markt.

De kosten bedragen 5 euro met medaille en 3,50 euro zonder medaille (bij inschrijving op de startdag, 7 juni, betaald men 7,50 euro met medaille en 5 euro exclusief medaille).  Betalen gaat bij voorkeur via een QR-code, maar contant betalen is ook nog mogelijk. 

Kinderen onder de 12 jaar mogen alleen deelnemen onder begeleiding van een volwassene. Bovendien moet er minimaal 1 volwassen begeleider per 5 deelnemende kinderen meelopen (en inschrijven). Het startbewijs is het bewijs voor toegang tot de route en consumpties onderweg.

Aanmelden kan via info@leolochem.nl. Voor meer informatie, zie de website. 


leolochem.nl