Rob Driessen, met visnet, heeft veel plezier in het begeleiden van de vissers. Foto Arjen Dieperink

Rob Driessen, met visnet, heeft veel plezier in het begeleiden van de vissers. Foto Arjen Dieperink

Vismeester Rob Driessen: 'Vissen is leuk en ontspannend'

ZWIEP - Voor de derde keer dit jaar organiseerde Visvereniging Laren-Lochem een visdag voor bewoners van de verzorgingshuizen in Lochem. Dit vond plaats aan de visvijver bij Restaurant en Spelerij de Witte Wieven die in beheer is van de visvereniging. Vismeester Rob Driessen kijkt terug op een geslaagde dag. Bovendien staat de volgende visdag alweer gepland op 23 juni. 

Door Arjen Dieperink

"'s Ochtends hadden wij een groep en ’s middags weer. De visplekken zijn betegeld en voorzien van een schot ter voorkoming dat men te water raak. Mocht iemand met een rolstoel willen vissen, dan kan dit veilig. Men dient zich wel voor dit vissen, dat gratis is, aan te melden zodat wij de plek reserveren. Wij zorgen voor een vaste hengel, maar heeft men een eigen vaste hengel dan mag men die meenemen.”  De vismiddag werd eerder dan normaal afgesloten in verband met het verwachte slechte weer. “Vissen is leuk, ontspannend, maar voor veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel“, laat de vismeester weten. 

Op 23 juni staat de volgende visdag gepland. Deelname is gratis, wel dient men zich aan te mailen via mail robert1958rob@gmail.com.