Alzheimer Trefpunt Lochem zoekt vrijwilligers

LOCHEM - Alzheimer Trefpunt Lochem organiseert elke tweede vrijdag van de maand in het Stadshuus van Lochem een ontmoetingsochtend voor mensen met dementie, mantelzorgers en belangstellenden. Maar ook tweemaal per jaar een speciale thema-avond. Om dit allemaal mogelijk te maken zijn er vrijwilligers nodig. Alzheimer Trefpunt Lochem is daarom per direct op zoek naar een PR-medewerker die handig is met de computer.

Zijn/haar taak is om maandelijks een poster/flyer te maken over het desbetreffende onderwerp van die ochtend en die digitaal te verspreiden. Ook wordt van de PR-medewerker verwacht om elke maand een persbericht op te stellen. Verder is men op zoek naar gastvrouwen met een luisterend oor die op de ontmoetingsochtenden de gasten hartelijk ontvangen en ze voorzien van een kopje koffie of thee. De gastvrouw draait volledig mee in het vrijwilligersteam. Om de twee maanden wonen de gastvrouwen op een donderdagavond een teamoverleg bij. 

Mensen die na het lezen van deze oproep enthousiast worden en/of nadere informatie willen, kunnen contact opnemen met: Truus Grijzen, coördinator Alzheimer Trefpunt Lochem, via 06 - 518 190 95 of truus@grijzen.nl.