Optredens van pianist en zanger Albert Baarsma in centrum Lochem

LOCHEM - Op 13, 18 en 20 augustus zal pianist en zanger Albert Baarsma optredens verzorgen in het centrum van Lochem. Hij speelde afgelopen jaren al bij Hof van Gelre, restaurant Aimo, Huize Dahme en Landgoed Wildenborg. De optredens zijn vrij toegankelijk. 

Om als muzikant een betaald optreden te krijgen is nog niet zo makkelijk. “De meeste horecaondernemers die ik spreek vinden het toch wel duur om een pianist in te huren”, zei Albert. Maar doordat meerdere ondernemers hem samen sponsorden, werd een optreden toch mogelijk. “Ik sprak alle ondernemers op gehoorsafstand van waar ik het optreden wil doen. Al snel werd het mij duidelijk dat ik bij de Lochemse ondernemersvereniging moest zijn. Die wilde mij wel sponsoren voor drie optredens!”.

Albert Baarsma zal nummers ten gehore brengen in het pop, blues, rock en jazzgenre, waaronder covers van The Beatles, Frank Sinatra, Elvis, Green Day en meer. Dit vindt plaats in het centrum van Lochem, naast de kerk, tegenover café Woodstock.

De optredens zijn op zaterdag 13 augustus tussen 12.00 en 14.00 uur, op donderdag 18 augustus tussen 12.00 en 14.00 uur en op zaterdag 20 augustus tussen 18.00 en 20.00 (voor de film die avond). 

Wie alvast meer wil horen van Albert Baarsma, kan zijn muziek vinden op PianoAlbert.com of YouTube en TikTok onder 'PianoAlbert'.