Samen eten. Foto: Marga Schilperoort

Samen eten. Foto: Marga Schilperoort

Samen eten met de Zonnebloem afdeling Gorssel

GORSSEL - Afgelopen woensdagavond hebben een aantal vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken en een stamppottenbuffet gerealiseerd voor de gasten. Het was voor het eerst dat de Zonnebloem afdeling Gorssel zo’n kookactiviteit organiseerde.

Veel van de Zonnebloem gasten zijn alleen en hebben behoefte aan gezelschap. Samen eten is een mooie gelegenheid om met andere mensen kennis te maken. Er was ruimte voor 24 gasten in het Wansinkhof in Epse en alle plaatsen waren bezet. In de zaal stond een buffet klaar met stamppot boerenkool, zuurkool en hutspot met klapstuk. Dit werd o.a. geserveerd met rookworst, speklap, spekjes, zuur en een heerlijke jus. Na de stamppot werd iedereen nog getrakteerd op een nagerecht. Om de avond af te ronden werd er afgesloten met een kop koffie of thee met een bonbon.Met een goed gevulde maag ging iedereen weer huiswaarts.

Op donderdagmiddag 17 november houdt Zonnebloem afdeling Gorssel een uitgebreide lunch voor de Zonnebloemgasten in het Wansinkhof. Voor meer informatie over de Zonnebloem en de activiteiten die worden geboden, zie www.zonnebloem.nl/gorssel. Interesse in vrijwilligerswerk werk bij de Zonnebloem of wilt u graag bezoek van een van de vrijwilligers, neem dan contact op met Riet Wichers via 06 - 198 999 04.