Inventarisatie sluiproutes Laren

LAREN - In en rondom Laren zijn diverse wegen die als sluiproute worden gebruikt. Dit betekent dat wegen die niet als ontsluitingsweg zijn bedoeld toch (veel) gebruikt worden door doorgaand verkeer. Als er sprake is van veel sluipverkeer kan dit voor overlast zorgen. Vanuit de werkgroep Verkeer en Veiligheid van Wakker Laorne wil men inventariseren welke sluiproutes in en rondom Laren voor overlast zorgen. Aan de hand daarvan wil men in contact treden met de gemeente om te kijken of met bepaalde maatregelen de overlast te verminderen is.

De werkgroep Verkeer en Veiligheid van Wakker Laorne roept hierbij de hulp van inwoners in. Dus wie van mening is dat een straat veelvuldig als sluiproute gebruikt wordt, kan dit melden door een mail te sturen naar Verkeer_en_veiligheid@wakkerlaorne.nl.

Geef hierbij aan om welke straat het gaat, wat mogelijk de herkomst en bestemming van het sluipverkeer is, en indien mogelijk een inschatting van het totaal aantal voertuigen dat er gemiddeld genomen per uur of per dag over deze weg komt.

Op de website van larengelderland.nl zal onder 'Wakker Laorne' informatie over de uitkomsten van deze inventarisatie terug te vinden zijn. 


Verkeer_en_veiligheid@wakkerlaorne.nl

larengelderland.nl