Soliste Patricia de Leeuw. Eigen foto

Soliste Patricia de Leeuw. Eigen foto

Concert 'Ode aan de klarinet'

EEFDE - Zondag 13 november kan er in Eefde geluisterd worden naar Harmoniemuziek, vanaf 11.30 uur in de Ontmoetingskerk. Er zullen stukken langskomen met muziek van onder andere Coldplay en Jacob de Haan (Concerto d’amore).

Het thema van dit concert 'Ode aan de klarinet' is niet zomaar gekozen, voorzitter Patricia de Leeuw is er namelijk een groot fan van. Bovendien wil ze dit typische harmonie-instrument ook zelf zodanig beheersen dat er ze er een diploma D voor gaat behalen. 

Dit is bij de repetities, onder leiding van (inval)dirigent Harrie ten Brinke, al goed te zien bij het oefenen van ingewikkelde passages in Porgy and Bess en Viktor’s Tale. Rijst de vraag wat haar drijft om zich tot dit uiterste te strekken, om zichzelf en die klarinet zo uit te dagen? Daar is maar één antwoord op: passie! 

Kortom, het belooft een bijzondere muzikale voorstelling te worden en de Harmonie hoopt daarbij vele bezoekers te mogen verwelkomen. De entree is gratis, bij de uitgang kan men een vrije gift deponeren.