Winterwandeltocht Laren

LAREN - De routecommissie van Wandel Dorp Laren (WDL) heeft voor zondag 6 november weer vier wandelroutes op het programma staan. Wandelaars kunnen dan kiezen uit routes van 5, 10, 15 en 25 kilometer.

Om ook vooral kinderen bij het wandelfestijn te betrekken, is voor hen speciaal een tocht uitgezet waarbij ze aan de hand van foto’s vragen kunnen beantwoorden. Alle kinderen krijgen nadat ze een antwoordformulier hebben ingevuld een traktatie. Ook mogen de basisschoolleerlingen gratis meedoen.

De start en finish van alle vier wandeltochten is bij de Sint Steffenmanege aan de Verwoldseweg 26a in Laren. De deelnemers aan de 15 en 25 kilometer afstanden kunnen tussen 9.00 en 11.00 uur van start gaan. De wandelaars voor de kortere routes, de 5 en 10, mogen tussen 10.00 en 12.00 uur aan hun tocht beginnen. Tijdens de tochten, is er behalve voor de vijf kilometer, in de pauze gelegenheid een drankje en broodje te nuttigen.

De deelnamekosten bedragen vijf euro per persoon. Leden die lid zijn van de KWBN krijgen op vertoon van hun ledenkaart een euro korting. Deelnemers worden verzocht zich na voltooiing van de tocht af te melden. Ze maken daarbij ook nog kans om iets lekkers te winnen uit de verloting. 

Informatie kan verkregen worden bij hh-bouwhuis@kpnmail.nl.