Inloopbijeenkomst over woningbouw Almen-Zuid

Wonen Almen Lochem

ALMEN - Er is een grote behoefte aan nieuwe woningen. Daarom gaat de gemeente Lochem onder meer in Almen bouwen. De gemeenteraad heeft een locatie aangewezen aan de zuidkant van het dorp: Almen-Zuid 2b. De gemeente betrekt graag omwonenden en andere geïnteresseerde inwoners bij de bouwplannen en houdt daarom op woensdag 7 december een inloopavond. 

In Ons Huis (Dorpsstraat 37) is een aantal mogelijke indelingen te zien voor de woningbouwlocatie Almen-Zuid 2b. Belangstellenden krijgen informatie over hoe het proces gaat verlopen, hoe zij mee kunnen denken en wat zij van de gemeente mogen verwachten. Er is voldoende gelegenheid om wensen en eventuele zorgen te bespreken. Er is geen centrale presentatie tijdens de inloopbijeenkomst. Medewerkers van de gemeente en van het stedenbouwkundig bureau mRO zijn aanwezig om tekst en uitleg te geven en antwoord te geven op vragen.
Het is voor de gemeente handig om te weten hoeveel mensen er komen. Daarom wordt aanmelding vooraf op prijs gesteld. Dat kan via e-mail rovsecretariaat@lochem.nl of telefonisch: 0573-289222. Contactpersonen zijn Wilma Krikken en Gerlinde Bulten. Maar ook zonder aanmelding mag men op elk moment binnenkomen. De inloop is van 18 tot 21 uur.