Hans Meilink van Meilink Mode over de actie: 'Wie het eerst komt heeft de grootste keuze'. Foto: PR

Hans Meilink van Meilink Mode over de actie: 'Wie het eerst komt heeft de grootste keuze'. Foto: PR

100-jarige Meilink Mode: ‘Kachel laag, korting hoog’

LOCHEM – Meilink Mode sluit dit jubileumjaar, waarin het 100-jarige bestaan wordt gevierd, af met een actie die mode in deze dure tijden betaalbaar maakt. “We denken in deze dure tijden met onze trouwe klanten mee en komen met een unieke en doelgerichte actie die mode betaalbaar maakt”, zegt Hans Meilink. De slogan van de actie is ‘Kachel laag, korting hoog’. Goedkoop en warm de winter door.

Juist nu het kouder wordt geeft Meilink Mode een 50% echte korting op alles. Zo wordt mooie en warme kleding heel betaalbaar. “Vanuit onze locatie in het maatschappelijke centrum van Lochem spreken wij veel mensen en horen we wat mensen bezighoudt aan het eind van dit jaar. Het vertrouwen lijkt bijzonder laag, de zorgen hoog. Krijgen we nog last van corona deze winter? Welke gevolgen heeft de oorlog in Oekraïne?”, aldus Hans Meilink.

Dure tijden
"We ondervinden dagelijks de hoge inflatie met dure energie en boodschappen. Thuis en op het werk is de verwarming een aantal graden lager. Niet alles is nog betaalbaar als de portemonnee eerder leeg raakt. En dan moeten de dure decembermaand en de winter nog beginnen”, zo constateert hij. Daarom komt Meilink Mode op het juiste moment met mooie merken, leuke must haves en veel warme truien en vesten. Maar ook jacks en broeken voor de halve prijs. Dat betekent meer kleding en warmte voor je geld.

Fonkelnieuw
Voor alle duidelijkheid: Meilink Mode heeft geen oude magazijnvoorraad, dus alles in deze actie is fonkelnieuw. En de actie start ook niet met lage kortingen die langzaam oplopen, maar vanaf dag 1 meteen 50 procent op alles, ook al bij de koop van 1 artikel. Warmte hoeft niet duur te zijn. De actie start op woensdag 23 november en gaat door zo lang de voorraad strekt. Wie slim is en veel keus wil komt dus zo snel mogelijk. De winkel is van dinsdag tot en met zaterdag open van 10.00 tot 17.30 uur, op maandag vanaf 13.00 uur.