Sinterklaasintocht Eefde

EEFDE - Sinterklaas en Pieten hopen maandag 5 december om ongeveer 08.45 uur aan te komen in Eefde. Dit keer niet bij het Sluizencomplex of Sintpietplein maar op het terrein van Het Haveke voor het hoofdgebouw. Dit is te bereiken via de hoofdingang aan de Zutphenseweg. Kom op tijd, want het zal een verrassende aankomst worden. 

Wie met de auto komt wordt gevraagd deze langs Het Spijkpad te parkeren en dus niet op het terrein of langs de Zutphenseweg. Mensen die met de fiets komen kunnen deze stallen bij de hoofdingang, echter wel graag buiten het terrein.

Er zal voor het hoofdgebouw een indeling worden gemaakt, zodat iedereen het allemaal goed kan zien. Als Sint en Pieten er eenmaal zijn zullen zij uiteraard eerst de kinderen gaan begroeten. De gebruikelijke welkomstceremonie zal ook voor Het Haveke plaats gaan vinden. De kinderen zullen na de ceremonie evenals voorgaande jaren getrakteerd worden door vrijwilligers op warme chocolademelk. Dit is allemaal mogelijk gemaakt door COOP Eefde, bakkerij Kuiper en Het Spijk. 

Daarna zullen Sint en zijn Pieten beide basisscholen gaan bezoeken en gaan als eerste naar de Bargeweide.