Bezoek Barchschole 2021
Bezoek Barchschole 2021 Eigen archief

Sinterklaas in Barchem

BARCHEM - Maandag 5 december komt Sinterklaas met een aantal van zijn Pieten een bezoek brengen aan Barchem. Het gezelschap wordt opgewacht op bij het dorpsplein aan de Beukenlaan/Kerklaan om 8.45 uur. Iedereen is welkom om aan te sluiten bij dit gezellige moment! 

Er is dit jaar ook weer aandacht voor de kinderen uit Barchem die nog niet op school of de speelleergroep zitten, in de leeftijd van 0-3 jaar. Sint brengt rond 09.20 uur een bezoek aan de allerjongsten (0 tot ca. 3 jr) en hun ouder(s) in het speellokaal van de school. Vervolgens gaan de peuters (unit 1) op bezoek bij de Sint in het speellokaal. Daarna zal Sint alle units bezoeken van de Barchschole. Het is de hele dag feest op school tot 14.00 uur. 

Dorpsplein afgesloten
Om er een mooi en veilig feest van te maken zal het dorpsplein tussen 7.30 en 9.30 uur worden afgesloten voor het doorgaande verkeer. De school verzoekt daarom iedereen vriendelijk om tussen 7.30 en 9.30 uur geen auto's te parkeren op het Dorpsplein. Na 9.30 uur zijn alle wegen weer normaal toegankelijk.