Volleybalteam Meiden B van Sc Gorssel is kampioen. Foto: PR

Volleybalteam Meiden B van Sc Gorssel is kampioen. Foto: PR

Volleybalmeiden SC Gorssel kampioen

Sport

GORSSEL - Afgelopen zaterdag stond de voorlaatste competitieronde van het volleybalteam Meiden B van Sc Gorssel op het programma. Het team stond er goed voor na zeven overwinningen op rij. De tegenstander was het team meiden B van Vios Eefde. Gorssel moest nog 1 set winnen om het kampioenschap binnen te halen. 

Na de winst van de eerste set volgde snel de winst in de 2e, 3e en 4e set, waarna de confetti door de zaal van het Trefpunt in Gorssel vloog. Het kampioenschap mocht, na de mooie reeks, terecht worden gevierd. De meiden van Gorssel speelden de wedstrijden met 5 meiden. De spelers gingen later in de kantine van ’t Trefpunt in Gorssel nog even verder met het feestje. 

Versterking gezocht
De volgende competitieronde die start in het voorjaar hopen ze weer goede prestaties neer te zetten. Daarom zoekt dit leuke team naar enthousiaste meiden met balgevoel die het team komen versterken. Meiden tussen de 12 en 15 jaar met balgevoel en die graag willen volleyballen, zijn van harte welkom eens mee te trainen met dit meidenteam. Het team traint elke dinsdag en donderdag van 18.00 tot 19.15 uur in ’t Trefpunt Molenweg 53-55 in Gorssel.

De laatste wedstrijd van deze competitieronde wordt op 17 december gespeeld om 14.30 uur in zaal Hoeflo te Harfsen uit bij Forza MB2.