Nieuwjaarslunch en -activiteiten BEO 55+-commissie

EXEL -  Belangenvereniging Exel en Omstreken (BEO) steekt de nieuwjaarsvisite dit jaar in een nieuw jasje. De nieuwjaarsvisite en alle andere activiteiten vinden plaats in het Dorpshuis aan de Oude Lochemseweg in Exel (bij restaurant Lu Lin).

De nieuwjaarsvisite vindt plaats op woensdag 11 januari. Er wordt vanaf 12.30 uur feestelijk geluncht in het Dorpshuis. Opgeven kan tot 5 januari 2023 bij één van de leden van de commissie. Kosten 7,50 euro per persoon. Na de lunch wordt een gezellige middag verzorgd, met diverse (spel)activiteiten. Ook leden die niet eerder deelnamen aan de BEO-middagen en niet BEO-leden worden van harte uitgenodigd om zich op te geven.

Naast voormelde extra activiteit gaat de BEO 55+-ouderencommissie ook in 2023 door met de maandelijkse inloop- en koersbalmiddagen. Iedereen kan zonder aanmelding vooraf meedoen, ook niet BEO-leden zijn van harte welkom.

De planning is als volgt: elke tweede woensdag van de maand is er een inloopmiddag in het Dorpshuis, van 14.00 uur tot uiterlijk 16.15 uur. Tijdens deze middagen kan er worden gekaart, een spel worden gespeeld, kunnen boeken worden geruild, maar kan er ook gewoon een praatje worden gemaakt en een kopje koffie of thee worden gedronken. Kosten voorlopig: 2 euro per middag, inclusief koffie en thee.

En elke vierde woensdag van de maand wordt koersbal gespeeld in de serre van de grote zaal bij het Dorpshuis, van 14.00 uur tot uiterlijk 16.15 uur. Er wordt gespeeld met eigen materiaal, om de kosten te drukken. Voorlopig betaalt men 3 euro per keer, inclusief koffie en thee.