Afbeelding

Laatste kans om je aan te melden voor Beursvloer Lochem

Laatste kans om je aan te melden voor Beursvloer Lochem

LOCHEM - LochemDOET heeft het stokje overgenomen van de Lochemse Uitdaging en organiseert op woensdag 5 april 2023 de zevende editie van de succesvolle Lochemse Beursvloer. Al 40 organisaties doen mee. 

In het kort is Beursvloer Lochem een ‘match' evenement waarbij bedrijven en vrijwilligersorganisaties bij elkaar komen om te onderhandelen en tot mooie matches te komen, dit alles met een gesloten beurs. Er wordt geruild in kennis, materiaal, vakmanschap, handjes en tijd. Het bedrijfsleven ondersteunt het vrijwilligerswerk en andersom.

De datum voor Beursvloer Lochem komt steeds dichterbij, dus dit is je laatste kans om je nog aan te melden voor dit leuke evenement. Maatschappelijk betrokken ondernemen doe je immers met elkaar. 

Aanmelden
Kijk op de website www.lochemdoet.nl/beursvloer voor meer informatie over beursvloer Lochem en om je aan te melden. Het is ook mogelijk om een mail te sturen aan beursvloer@lochemdoet.nl.

Programma
Iedereen is van harte uitgenodigd voor Beursvloer Lochem op woensdag 5 april van 17.00 tot 20.00 bij Mepal (Aalsvoort 101, Lochem). Eerst wordt samen wat lekkers gegeten en gedronken en daarna wordt afgetrapt met de officiële Beursvloer programma.