Jeugd Muziek Festival bij De Heksenlaak

BARCHEM - Zaterdag 1 april vindt het Jeugd Muziek Festival plaats bij De Heksenlaak in Barchem. Het JMF is een initiatief van de MuziekGoLF, een stichting die is ontstaan om de samenwerking tussen de muziekverenigingen in de gemeente Lochem te stimuleren.

Het festival is in eerste instantie bedoeld voor jeugdige muzikanten van de aangesloten verenigingen. Samen muziek maken (in een orkest) is erg leerzaam en uiteraard heel gezellig. Het is super leuk om jonge muzikanten een podium te bieden waar zij zich kunnen laten horen, samen met medemuzikanten en leeftijdsgenootjes.

Er worden op deze dag twee groepen/orkesten gevormd. In de ene groep zitten de beginnende muzikanten, onder leiding van Henk Vruggink, en de andere groep zitten de muzikanten met al meer ervaring. Deze groep staat onder leiding van Ymkje Hellinga.

Aan het einde van de dag geven beide groepen een optreden om te laten horen zij die dag geleerd hebben. Vanaf 14.00 uur zijn ouders, opa’s en oma’s, en alle andere belangstellenden van harte welkom om te komen kijken en luisteren bij de Heksenlaak, Zwiepseweg 32 in Barchem.