Vierdaagse Laren niet alleen voor kinderen

LAREN – De Stichting Wandel Dorp Laren (WDL) houdt van maandag 22 tot en met donderdag 25 mei weer een avondwandel4daagse in het dorp. Start en finish zijn bij de Prins Willem Alexanderschool aan de Verwoldseweg 18 in Laren. De afstanden zijn drie, vijf en tien kilometer.

De organisatie WDL wil graag benadrukken dat een dergelijke avondvierdaagse niet alleen voor kinderen is. Maar dat er voor volwassenen ook prachtige routes van vijf en tien kilometer worden uitgezet. En ondanks dat het om een vierdaagse gaat, kan er ook gewoon één, twee of drie avonden meegedaan worden. 

WDL heeft in november altijd een Winterwandeltocht en daar doen van de vijfhonderd deelnemers zo’n 125 mensen uit Exel en Laren mee. En bij de avondvierdaagse blijft dat aantal bij 35 a 40 personen steken.

Er kan ’s avonds vanaf 18.30 uur gestart worden en donderdagvond, de slotavond, is dit een half uur eerder in verband met de feestelijk intocht en de nevenactiviteiten, zoals disco Bracula en spelletjes van de Larense vrijwillige brandweer op het schoolplein. Verder hoopt WDL dat donderdagavond de straten Laarkamp en De Bakkerij weer feestelijk versierd worden door de bewoners omdat daar de laatste meters van de vierdaagse worden afgelegd. 

Voor meer informatie: hh-bouwhuis@kpnmail.nl.