Energieconciërge Bart Dik. Foto: PR
Energieconciërge Bart Dik. Foto: PR

Geld besparen met energieconciërges

LOCHEM - Zo min mogelijk energie gebruiken helpt het best om je energierekening laag te houden. En omdat we niet weten wat er komende winter met de energieprijzen gebeurt, is het slim om deze zomer al aanpassingen te doen. De energieconciërges van LochemEnergie/gemeente Lochem helpen gratis.

Voor wie vragen heeft over de energierekening, kan een energieconciërge aan huis laten komen, dat praat gemakkelijk. Door naar je energierekening te kijken, wordt meestal ook duidelijk waarmee je kunt besparen. Je krijgt daarvoor allerlei tips. Niet handig en toch radiatorfolie aanbrengen? Douchekop vervangen? Leuk, maar hoe doe je dat. De energieconciërge praat niet alleen, maar steekt ook direct de handen uit de mouwen. Daar is geen nieuwe afspraak voor nodig. De energiebesparende producten zijn gratis. 

De huishoudelijke apparaten van nu zijn zoveel energiezuiniger dat het echt voordeliger is om oude apparaten te vervangen. De energieconciërges mogen een apparaat gratis vervangen tot een bedrag van 600 euro. En vaak kan er nog veel meer. Bel 06 - 11 22 06 92, hulp@energierekeningonbetaalbaar.nl of kom naar het Stadshuus in Lochem, elke donderdag van 10.30 tot 16.00 uur.