Algemene Ledenvergadering Plaatselijk Belang Harfsen – Kring van Dorth

HARFSEN - De algemene ledenvergadering van Plaatselijk Belang Harfsen-Kring van Dorth vindt plaats op donderdag 25 mei in Dorpshuus Hoeflo, Hulstweg 4 in Harfsen. Kandidaten voor een bestuursfunctie worden verzocht zich 10 minuten voor de vergadering aan te melden. Het ledengedeelte vindt plaats vanaf 20.00 uur, het algemene gedeelte voor iedereen vanaf 21.00 uur.

Het eerste gedeelte, voor de leden, start om 20.00 uur met een opening door de voorzitter, waarna een mondeling verslag door de voorzitter volgt over afgelopen jaar. Daarna worden de notulen van ALV 23 mei 2022 besproken, te vinden op de website van PB4, gevolgd door een financieel jaaroverzicht en fiat kascommissie. 

Vervolgens wordt een nieuwe kascommissie gekozen en is er een voordracht en benoeming van de nieuwe bestuursleden: Jan Smale, Jan Addink en Dennis van Eldik. Tot slot is er een voordracht en benoeming van kandidaten die zich voor een bestuursfunctie hebben aangemeld.

Na de pauze is het tweede, algemene gedeelte voor iedere bewoner van Harfsen-Kring van Dorth. Start: 21.00 uur. 

Er zal een informatieve lezing over Stolpersteinen in en om Harfsen worden gegeven door de heer P. Arts, voorzitter van de Stichting Stolpersteine van de gemeente Lochem.