Algemene ledenvergadering Dorpsraad Gorssel

GORSSEL - Het bestuur van de Dorpsraad Gorssel nodigt van harte inwoners van Gorssel uit voor de Algemene Leden Vergadering van de Vereniging Dorpsraad Gorssel op dinsdag 23 mei in ‘t Trefpunt te Gorssel. Inloop leden 19.00 uur, aanvang 19.10 uur. Aanvang niet leden 20.00 uur.

Agenda (onder voorbehoud): Opening en vaststellen agenda, vaststellen notulen algemene ledenvergadering d.d. 2 juni 2022, mededelingen bestuur. Tijdens de Algemene Leden Vergadering in het najaar zijn aftredend en niet herkiesbaar: Pam van ‘t Hof (secretaris), Paul Wiegerinck (penningmeester), Marije Alma (communicatie). Oproep tot nieuwe bestuursleden, financiële zaken, financieel jaarverslag 2022, verslag van de kascommissie, Goedkeuring en decharge;
Benoeming nieuw kascommissielid en reserve kascommissielid, toelichting en goedkeuring begroting 2023, verslag activiteiten Dorpsraad 2022, lopende zaken, kernvisie wonen, omgevingsvisie en rondvraag. Vragen voor de rondvraag graag mailen naar info@dorpsraadgorssel.nl.

Na de pauze zijn vanaf 20.00 uur ook niet-leden van de Dorpsraad van harte uitgenodigd voor een presentatie van Habion, eigenaar van de Bloemkamp in Gorssel, over de plannen voor de toekomst. Om 21.00 uur wordt afgesloten met bitterballen en een borrel.  

Inwoners die lid willen worden van de Vereniging Dorpsraad Gorssel kunnen zich op dinsdag 23 mei vanaf 19.00 uur bij binnenkomst aanmelden als lid. 


www.dorpsraadgorssel.nl