Extra inzameldagen en ophaaldag voor de Laornse Spullenmarkt

LAREN - De Laornse Spullenmarkt, als opvolger van de rommelmarkt in Laren, houdt extra inzameldagen en ook een ophaaldag. De eerstvolgende mogelijkheid om spullen te brengen naar de opslag aan de Dennendijk 9, 7216 PS Kring van Dorth is op zaterdag 3 juni tussen 10 en 12 uur. Daarna volgen nog inzameldagen op de zaterdagen 1 juli en 5 augustus van 10 tot 12 uur. 

Er zijn daar vrijwilligers aanwezig om de spullen in ontvangst te nemen. Kijk zelf even goed of de spullen niet kapot zijn, het moet wel verkoopbaar zijn. Groot meubilair en groot witgoed wordt niet ingenomen. De laatste inzameldag is op vrijdag 1 september, de spullen kunnen dan rechtstreeks naar de Kerk en het Kulturhus in Laren gebracht worden tussen 10 uur en 17 uur. De Laornse Spullenmarkt zelf is op zaterdagmiddag 2 september (tijdens de Larense Kermis) in de kerk en Kulturhus.

Op zaterdag 26 augustus is er een ophaaldag. Dus wie spullen heeft, maar niet in de gelegenheid is om die zelf te komen brengen, kan contact opnemen met Evert Jan (06 - 202 442 81) of Remco (06 - 230 172 70).