Hoorzitting over inpassingsplan N825 Nettelhorsterweg

GEESTEREN - Op woensdag 10 april 2024 nemen Provinciale Staten een besluit over het inpassingsplan N825 Nettelhorsterweg. Om de mening, zorgen of ideeën van inwoners te horen, organiseren zij op woensdag 20 maart een hoorzitting in Geesteren.

Gedeputeerde Staten vragen Provinciale Staten om het inpassingsplan definitief vast te stellen. Dit plan beoogt een goede doorstroming en veilig landverkeer op de provinciale weg te waarborgen. 

Naar aanleiding van zienswijzen is besloten om de geplande landbouwafrit naar de parallelweg Oude Diepenheimseweg te vervangen door een landbouwpasseerhaven in het inpassingsplan.

Hoorzitting
De hoorzitting vindt plaats om 19.00 uur in De Melktap in Geesteren (Nettelhorsterweg 21 in Geesteren). Omwonenden en andere belanghebbenden kunnen tijdens de hoorzitting hun mening over het inpassingsplan delen met Statenleden. Insprekers krijgen elk 5 minuten spreektijd. Aanmelden voor inspraak kan tot maandag 18 maart, 12.00 uur, bij de griffie via griffie@gelderland.nl.

Van voorstel tot besluit
Ter voorbereiding op de besluitvorming over het inpassingsplan houdt Provinciale Staten op 20 maart een hoorzitting.

Op woensdag 27 maart is er een oordeelsvormende vergadering, waarin politieke fracties met Gedeputeerde Staten en elkaar in debat gaan. Het uiteindelijke besluit valt tijdens de Statenvergadering op 10 april. 

Beide vergaderingen zijn bij te wonen vanaf de publieke tribune of digitaal te volgen via onderstaande website. 


gelderland.nl/Statenlive