Lentemiddag Zonnebloem Gorssel samen met Laren/Lochem

HARFSEN - Op de dag van de lente, 21 maart, organiseerden de Zonnebloemafdelingen Gorssel en Laren-Lochem een gezamenlijke lenteviering in Harfsen. Het evenement werd opgeluisterd door een prachtig muzikaal optreden van het duo RemiX. Meer dan 70 gasten genoten van een scala aan liedjes, zowel vocaal als instrumentaal. Van Corry Konings tot Fats Domino, en van Andre van Duin tot The Cats; het repertoire was gevarieerd en ondersteund door keyboard, saxofoon en accordeon.

Wat aanvankelijk rustig begon, veranderde al snel in een bruisende zaal. Er werden voorzichtig polonaises gevormd, dansjes gemaakt en zelfs de handjive (dansbewegingen op de stoel) werd enthousiast meegezongen en uitgevoerd. Na afloop werd er voor iedereen nog een broodje kroket geserveerd, waarmee de middag op een smakelijke wijze werd afgesloten.

De Zonnebloem organiseert diverse activiteiten per maand, waaronder een fotospeurtocht door Zutphen, samen eten in Epse, en een bustochtje door Vorden. Voor meer informatie over de Zonnebloem en de aangeboden activiteiten, zie: www.zonnebloem.nl/gorssel.. Voor interesse in vrijwilligerswerk of bezoek van een vrijwilliger, neem contact op met Riet Wichers via 06 - 198 999 04.