De 7-jarige David wint de sjoelronde. Foto: Sandra Boogert

De 7-jarige David wint de sjoelronde. Foto: Sandra Boogert

Samen sjoelen in het Stadshuus

LOCHEM - Op woensdagmiddag kwamen ouders en kinderen van Ouder & Kind café 'de Huiskamer' samen voor een bijzondere spelletjesmiddag in Het Stadshuus in Lochem.

Sandra Boogert, coördinator van Ouder & Kind café, is verheugd over de nieuwe samenwerking: "Als onderdeel van #Opladers, een beweging die ouders met elkaar verbindt, organiseren we diverse activiteiten in Lochem. Vandaag zijn we te gast in Het Stadshuus, waar we aansluiten bij hun wekelijkse spelletjesmiddag. We werden warm ontvangen door de vrijwilligers, die aanvankelijk verrast waren door de jonge deelnemers, maar al snel genoten van hun enthousiasme."

Het hoogtepunt van de middag was een gezellig potje sjoelen, waarbij zelfs coördinator Sandra werd verslagen door de 7-jarige David. Deze samenkomst smaakt naar meer, want binnenkort opent Ouder & Kind café een nieuwe ontmoetingsplaats in het BIC aan de Noorderwal, waarmee een nog breder publiek wordt bereikt.

Voor liefhebbers van sjoelen, spelletjes en gezelligheid is Het Stadshuus dé plek op woensdagmiddag om 14.30 uur. Toegang is gratis en er is gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee te genieten van verschillende spelletjes. De toegang is gratis.  Consumpties zijn wel voor eigen rekening. Voor meer informatie over het Ouder & Kind café Lochem en #Opladers, bezoek www.huiskamerlochem.nl.