Lentefair in Gorssel

GORSSEL - Op zondag 5 mei vindt de Lentefair weer plaats in Gorssel, terug van weggeweest na het succes van vorig jaar. Jeannette en Lutger van der Tuin, de drijvende krachten achter dit evenement, beloven een nog grotere en sprankelendere editie. Dit jaar valt de fair samen met Bevrijdingsdag, en dat vraagt om iets speciaals. Daarom is er de hele dag live muziek van de coverband Kubus en een optreden van zanger René Bosch.

Met kramen zowel binnen als buiten en een breed scala aan deelnemers is er voor elk wat wils. Van prachtige buitenplanten en bloemen tot deurmatten, wijnproeverijen, babykleding, sieraden, hondenhalsbanden, en nog veel meer. Het foodplein biedt een smakelijke variëteit aan gerechten, van vers gevangen vis tot barbecue lekkernijen en heerlijke churros. Vergeet ook de ijsjes niet.

Voor de jongsten is er een speciale kindertent met leuke spelletjes, en er wacht nog een grote verrassing: Mickey Mouse komt op bezoek!

Kom op zondag 5 mei tussen 12.00 en 17.00 uur naar de Molenweg 53 in Gorssel en vier de lente en Bevrijdingsdag op de Lentefair.