Openluchttheater Gorssel in mei weer van start

GORSSEL - Het Openluchttheater Gorssel opent in mei haar deuren weer voor een bruisend seizoen vol culturele hoogtepunten. Na een natte winterperiode zijn de vrijwilligers druk bezig geweest met verbeteringen en het samenstellen van een gevarieerd programma.

Op zondag 12 mei trapt Vocal Group No Romeo's af met hun passie voor close harmony. Op zaterdag 8 juni brengt Ramble Tamble een energieke tribute aan Creedence Clearwater Revival. Voor de kinderen is er op zondag 30 juni een spannend toneelstuk genaamd "Er was eens..." geschreven door bestuurslid Wilma Makkink. Frank Blueka betovert het publiek op zaterdag 6 juli met zijn akoestische gitaarspel en op zaterdag 24 augustus brengt Boxin the Vox een onvervalste Ierse avond. Het seizoen wordt op zondag 15 september feestelijk afgesloten met het Deventer Swing Orkest.

Alle voorstellingen zijn gratis toegankelijk en vinden plaats in het Openluchttheater Gorssel. Zorg dat je op tijd bent om een zitplaats te bemachtigen of neem je eigen stoel mee. Meer informatie over het theater en de voorstellingen is te vinden op www.openluchttheatergorssel.nl. Voor verdere vragen of om als vrijwilliger bij te dragen aan het theater, kan men contact opnemen via de website of telefonisch.