Team Kwist ’t Wel ontving naast de felbegeerde wisselbeker ook voor elk teamlid een mooie bidon met het logo van de Harfsense Dorpskwis. Foto: PR
Team Kwist ’t Wel ontving naast de felbegeerde wisselbeker ook voor elk teamlid een mooie bidon met het logo van de Harfsense Dorpskwis. Foto: PR

'Kwist 't Wel' winnaar Harfsense
Dorpskwis

HARFSEN - Harfsen - Op zaterdagavond 20 april werd de 3e editie van de Harfsense Dorpskwis afgesloten met de bekendmaking van de winnaar: team Kwist 't Wel ging er met de eerste prijs vandoor! Het spannende evenement vond plaats in Dorpshuus Hoeflo, waar ook de 2e en 3e plaats werden bekendgemaakt: respectievelijk voor teams ‘Els Betsie en de Rest’ en ‘De Maloten’. De avond, gehost door presentatoren Jeanet Elkink en Roy Klumper, bracht de gezellige sfeer van een Olympisch Heineken House naar Harfsen.

De competitie, met 34 teams, stond bol van spanning en plezier. Vanuit Dorpshuus Hoeflo verspreidden de teams zich door heel Harfsen om vragen te beantwoorden en doe-opdrachten uit te voeren. Van een pizza-proeverij tot het filmen van een Haka: de creativiteit en enthousiasme van de deelnemers waren bewonderenswaardig, aldus voorzitter Marieke Muilerman.

Naast de feestelijke ontknoping van de kwis, werd tijdens de prijsuitreiking genoten van muziekoptredens van de semi-akoestische band ‘De Heeren'. De avond was mede mogelijk gemaakt door de gouden sponsoren: Aannemersbedrijf Haarman, Autovakmeester Slettenhaar Harfsen, Bjorn Ontwerp & Reclame, Gezelschap op Maat, Graaf Jantje, Ischa gewoon bijzonder, Print Copy Service, René Meutstege Uitvaartzorg, ROBU Fit en Spar Vrielink.

Voor de volgende editie in 2026 zoekt de Harfsense Dorpskwis-commissie enthousiaste vrijwilligers die willen bijdragen aan de organisatie. Aanmelden kan via harfsensedorpskwis@hoeflo.nl.