Eigenaar Sven Bonsel voor de actiekraam Appel&Ei. Foto: Rob Weeber
Eigenaar Sven Bonsel voor de actiekraam Appel&Ei. Foto: Rob Weeber

Uitverkoop is appeltje-eitje voor Sven voor Ogen

Algemeen

RUURLO - Traditioneel is januari een uitverkoopmaand en vele winkeliers en ondernemers buigen zich dan weer het hoofd over het aanbod en de publiciteit erom heen. Grote, kleurrijke plakkaten met dikke percentages bedekken vaak de etalages en schreeuwen de voorbijgangers tegemoet om toch vooral een kijkje te komen nemen. Maar door de bril van opticien Sven voor Ogen uit Ruurlo ziet de uitverkoop er heel anders uit.

Door Rob Weeber

Creatieve en toch stijlvolle verkoopacties zijn 'appeltje-eitje' voor Sven voor Ogen. Wie bijvoorbeeld met kerst de winkel binnenstapt ontmoet de bijzondere kerstboom die sinds 2016 wordt opgesteld. Het is een echte blikvanger die in alle opzichten de focus verlegt. Dat idee stond het team van Sven ook voor ogen toen het de uitverkoopactie voor dit jaar werd bedacht: vernieuwend en verrassend zijn in de branche.

"Wie de winkel binnenstapt is ervan verzekerd zijn dat hij of zij de nieuwste montuurmodellen aantreft," aldus eigenaar Sven Bonsel. "Dat betekent dat de modellen van vorig jaar in de uitverkoop gaan. De bijzondere prijs-kwaliteitverhouding hebben we dit jaar verpakt in de ludieke actie 'Monturen voor een Appel&Ei'. Bij binnenkomst zien we letterlijk de marktkraam met appels en eieren waarop de brillen zijn uitgestald. De actie slaat zeer goed aan en wordt zeer gewaardeerd door het ludieke karakter ervan. De voorraad slinkt hard, en de actie loopt deze maand af. Ik zou dus zeggen: Wees er als de kippen bij als je nog wilt profiteren van dit mooie aanbod."

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode