De studio van Radio Ideaal in Lochem. Foto: PR

De studio van Radio Ideaal in Lochem. Foto: PR

Radio Ideaal het gezelligste radiostation van Achterhoek

Algemeen

LOCHEM - Radio Ideaal brengt dagelijks het belangrijkste nieuws uit de streek. Verder horen de luisteraars er alles over evenementen en activiteiten in de gehele regio. Ook draaien ze de meest gevarieerde muziek: de hits van vandaag, de mooiste gouwe ouwe en muziek van eigen bodem. Kortom: Radio Ideaal is het beste radiostation van de Achterhoek, met een studio in Zelhem én een in Lochem van waaruit de programma’s gemaakt worden.

Ook via Ideaal TV kan worden geluisterd naar Radio Ideaal en gekeken naar de laatste nieuws- en agendaberichten. Via de website kan men ook de laatste nieuws- en agendaberichten lezen en via uitzending gemist de uitzendingen terugluisteren.
Radio Ideaal maakt al bijna dertig jaar afwisselende radioprogramma’s voor de mensen in de Achterhoek. De programma’s worden goed gewaardeerd, bekeken en beluisterd. Uit het laatste kijk- en luisteronderzoek blijkt dat in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst maar liefst 15 procent van de inwoners (vrijwel) dagelijks naar Radio Ideaal luistert.

Bronckhorst én Lochem
Sinds juli 2020 heeft Radio Ideaal de zendvergunning in de gemeente Bronckhorst én de gemeente Lochem. Er werken ruim tachtig medewerkers uit de gemeente Bronckhorst én Lochem op vrijwillige basis voor de omroep.
Radio Ideaal is te beluisteren via FM 99.5, 106.7 en 107.9. Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting onder de aandacht van de inwoners in de Achterhoek brengen dan kunt u contact opnemen via info@radioideaal.nl. Meer informatie op de website.


www.radioideaal.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant