Voor café H2O gaven de dames van Flying Street Art, een spetterende show. Foto: Arjen Dieperink

Voor café H2O gaven de dames van Flying Street Art, een spetterende show. Foto: Arjen Dieperink

Arjen Dieperink

Organisatie kijkt terug op geslaagde 35ste editie Keidagen Lochem

Cultuur

LOCHEM - Het zal bijna niemand in Lochem en omstreken zijn ontgaan. Van vorige week woensdag 17 mei tot afgelopen zondag 21 mei vond voor de 35ste keer de Keidagen plaats. Een festijn dat georganiseerd wordt door de Stichting Keidagen Events. 

Vier avonden aaneengesloten waren er diverse activiteiten en optredens in de feesttent op de kleine markt. Met optredens van onder andere Frans Bauer, Guus Bok Band en de Lochemse DJ Rob de Jong.  Ook aan de kleintjes werd aandacht besteed. Voor hen was vrijdagmiddag in de tent de ‘junglebelevenis’ met schminken, glittertattoos zetten, ballonnenclown en een tekenwedstrijd. Donderdagmiddag was er theater op keien. 

Op zo’n acht verschillende locaties werden er doorlopend optredens gegeven. De Flying Street Art voor café H2O mocht op grote belangstelling rekenen. Twee jonge vrouwen zorgden voor adembenemende acrobatiek. Galia Matulli, kunstenares die in 2009 de ‘clown-wereld’ ontdekte, betrok het publiek bij haar act en dit leverde komische momenten op.  De kermis trof het dit jaar ook met het mooie weer. Op Hemelvaartsdag vond het jaarlijkse klootschieten in Klein Dochteren plaats, op een sportieve manier werd daar de dag gestart. Zaterdag was er de braderie in het centrum van Lochem die veel belangstellenden trok. De voorzitter van de Stichting Keidagen Events, Gerjan Vorkink, laat aan de Berkelbode weten dat 35ste Keidagen goed geslaagd is. Volgend jaar start het Keidagenfeest op woensdag 8 mei.

De braderie mocht op grote belangstelling rekenen. Foto: Arjen Dieperink
Vier avonden lang waren er optredens van vele bekenden in de tent. Op de foto het optreden van de Guus Bok Band. Foto: Arjen Dieperink
Tot in de late uurtjes was er op de kermis genoeg vermaak. Foto: Arjen Dieperink
De Italiaanse kunstenares, Gaia Matulli, betrok het publiek in haar optreden. Foto: Arjen Dieperink

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode