Gijs Wilbrink. Foto: Stefan van den Bergh
Gijs Wilbrink. Foto: Stefan van den Bergh

Gijs Wilbrink combineert literatuur en muziek tijdens Maandagavond van de bieb

Cultuur

LOCHEM - Muziek en literatuur gaan hand in hand tijdens de Maandagavond van de bieb. Op maandag 27 mei van 20.00 tot 22.00 uur is Gijs Wilbrink te gast. Het belooft een speciale avond te worden want Gijs gaat vertellen over zijn boek ‘De Beesten’ en ook zelf enkele nummers live spelen. Een primeur! Na het muzikale en literaire optreden is er ruimte voor een vraag- en antwoordsessie met het publiek en een signeersessie. Dit vindt plaats in Schouwburg Lochem. 

Gijs (Doetinchem, 28 februari 1984) is een Nederlands schrijver, muzikant en podcaster. Hij groeide op in Ulft in de Achterhoek. Zijn debuutroman De beesten uit 2022 speelt zich in deze streek af en is met meerdere prijzen beloond. Naast muzikant in diverse bands, onder andere Tenement Kids en Zero Zero Zero, is hij medeoprichter van podcastplatform Vriend van de Show. Met actrice Anna Drijver en regisseur Ivo van Aart maakt hij de filmpodcast Nooit Gezien.

Aanmelden
Aanmelden kan via de agenda op de website van de Bibliotheek. Kosten: 12,50 euro (leden) of 15 euro (niet-leden). Aanmelden kan ook rechtstreeks via bijdebieb.op-shop.nl/7722/maandagavond-van-de-bieb-gijs-wilbrink/27-05-2024. De Maandagavond van de bieb is een samenwerking tussen de Schouwburg Lochem, Boekhandel Lovink en BIJ de bieb.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant