Burgemeester Sebastiaan van 't Erve en Charles van Rossem feliciteren elkander na de openingshandeling. Foto: Arjen Dieperink
Burgemeester Sebastiaan van 't Erve en Charles van Rossem feliciteren elkander na de openingshandeling. Foto: Arjen Dieperink

Eerste elektrische laadpunt in Exel in gebruik genomen

Algemeen

EXEL - Het aantal laadpunten in de gemeente Lochem is afgelopen vrijdag met één gestegen. Aan de achterkant van De Mölle in Exel werd vrijdag 15 november een elektrisch laadpunt in gebruik genomen.

Door Arjen Dieperink

Burgemeester Sebastiaan van 't Erve: "Het mooie vind ik dat het idee om hier een laadpunt te plaatsen geïnitieerd is door de eenennegentigjarige Charles van Rossem." De burgemeester richtte zich tot van Rossem: "U liet mij weten, ondanks uw leeftijd, altijd vooruit te kijken naar de toekomst. De toekomst voor ons allen. Daar heb ik veel respect voor." Daarna werd er geapplaudisseerd door de aanwezigen.

Charles van Rossem is lid van de Lions Club Lochem. Voorzitter van de Lions Club Lochem en omstreken, Andries Forger: "Wij ondersteunen goede doelen voor de gemeenschap. Het idee van Van Rossem sprak ons aan. Door een elektrische laadpaal hier te plaatsen bieden wij de gemeenschap Exel de mogelijkheid om hier hun elektrische auto op te laden en komt dit ook ten goede aan het milieu." De burgemeester onthulde het bordje naast de laadpaal waarop aangegeven staat dat het mogelijk gemaakt is door financiële steun van de Lions Club Lochem e.o. Samen met Charles van Rossem sloot de burgemeester de elektrische leenauto aan het oplaadpunt, geschikt om twee auto's te laden, aan en was het laadpunt geopend.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode