Lachen is gezond, met Twente Plat. Foto: PR
Lachen is gezond, met Twente Plat. Foto: PR (Foto: )

Twentse humor in Lochem

LOCHEM - Twente Plat speelt weer een oergezellig, onvergetelijk en avondvullend programma, op vrijdag 28 februari om 20.00 uur in de Lochemse Schouwburg, Oosterwal 22.

Twente heeft al jarenlang een naam op te houden als het om de dialecthumor gaat. Toppers als De Wierdense Revue, Gait Oet`t Klooster en Naats Oet Hengel brachten door de jaren heen het publiek in vervoering met onvergetelijke conferences en aanstekelijke theatervoorstellingen. In de voetsporen van deze illustere voorgangers trekt het humorgezelschap Twente Plat al jaren lang langs de Oost- Nederlandse theaters met voorstellingen boordevol Twentse humor op z`n best.

Ook in het seizoen 2019/ 2020 brengt Twente Plat weer een gloednieuwe voorstelling, waarin alle ingrediënten terug te vinden zijn, die de Twentse humor zo aanstekelijk maakt. Heerlijke conferences, liedjes en sketchen worden aaneen geregen tot een bont programma. Twente Plat is, evenals z`n voorgangers, keigoed in het neerzetten van dolkomische typetjes en in het nieuwe programma passeren dan ook een aantal bijzondere figuren de revue. Daarnaast staan de vier leden van de groep hun mannetje als het om de muziek gaat.

Entreekaarten zijn (in de voorverkoop) verkrijgbaar aan de theaterkassa.


www.twenteplat.com

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden