Uitbreiding bij Chiropractie Lochem

Heleen Hammink zal twee dagen in de week het team komen versterken. Foto: PR
Heleen Hammink zal twee dagen in de week het team komen versterken. Foto: PR (Foto: )

LOCHEM - Bij Chiropractie Lochem gaat per 18 februari het nodige veranderen, zo laat chiropractor Martijn van Poecke weten. Vanaf die dag zal Heleen Hammink het team twee dagen per week komen versterken. Door haar werkzaamheden op dinsdag en vrijdag, zal er weer meer tijd en flexibiliteit in de agenda's en openingstijden ontstaan.

Heleen, van oorsprong Achterhoekse, heeft bijna tien jaar ervaring als chiropractor in Drenthe. Na haar basisopleiding, heeft Heleen extra interesse getoond in specifieke lichte behandeltechnieken en heeft zij tevens veel ervaring met het behandelen van (kleine) kinderen. Door deze interesse en haar manier van werken sluit haar ervaring en kennis van het vakgebied naadloos aan bij de huidige praktijk.
"Chiropractie is een medisch specialisme dat zich bezighoudt met het onderzoeken en behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat, met name de gewrichten, spieren en het zenuwstelsel", legt chiropractor Martijn van Poecke uit. De meest voorkomende klachten zijn; lage rugpijn, ischias, hernia, nekpijn en pijn/stijfheid in de bovenrug en schouders. Veel mensen/patiënten hebben meerdere klachten tegelijk, die vaak op zichzelf staand worden beschouwd en dus ook afzonderlijk behandeld. Het individueel behandelen van de klachten leidt vaak tot een tijdelijk resultaat of een minder optimaal resultaat. Heleen: "Binnen chiropractie heerst het besef dat veel klachten meestal niet op zichzelf staan, maar onderling samenhangen." Chiropractoren zijn gespecialiseerd om deze klachten patronen te herkennen en door behandelen op te lossen of te verbeteren.

Chiropractie Lochem is geregistreerd bij de SCN en aangesloten bij de NCA. Voor meer informatie of afspraken maken, neem dan contact op met Chiropractie Lochem: 0573-257722. Of kijk op de website of Facebookpagina.


chiropractielochem.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden