Geen Mañana Mañana-festival in 2020 | Al het nieuws uit Lochem | Berkelbode
Foto: PR
Foto: PR

Geen Mañana Mañana-festival in 2020

VORDEN - Het volgende bericht zal voor velen geen verrassing zijn: Mañana Mañana 2020 kan niet doorgaan vanwege het coronavirus. De organisatie laat weten: "De afgelopen weken konden wij al voorzichtig wennen aan het idee, maar na de toespraak van minister-president Rutte van afgelopen dinsdag 31 maart is het overduidelijk. Het is een verwarrende en spannende periode die wij als wereldbevolking meemaken. In dat licht bezien is Mañana Mañana slechts een festivalletje, dus laten wij vooral niet te hard klagen. Maar uiteraard vinden wij het wel verschrikkelijk spijtig. Het is helaas niet anders..."

De organisatie laat verder weten alle bands en artiesten via e-mail ingelicht te hebben. "Wij hebben ze gevraagd of ze volgend jaar zouden willen optreden op Mañana Mañana. Wij hebben ze immers niet voor niets geboekt", zo laat men weten. Aan de bezoekers laat de organisatie weten: "Hopelijk kunnen we jullie al het moois wat geprogrammeerd stond alsnog voorschotelen. Misschien is dit een mooie troostgedachte: eigenlijk verplaatsen we de hele boel gewoon een paar maanden (een stuk of 12). Mañana Mañana 2021 zal plaatsvinden van 10 t/m 13 juni. In Vorden natuurlijk, waar anders?!"

Kaarten blijven geldig
Vanzelfsprekend is de kaartverkoop gestaakt. Op een nader bekend te maken moment zal deze weer worden opgestart. Reeds aangeschafte kaarten blijven geldig voor de Mañana Mañana-editie van volgend jaar, maar er is ook de mogelijkheid tot restitutie.

Extra festivaldag als dank
Dagbezoekers met een 2020-kaart krijgen in 2021 in ieder geval ook toegang op donderdag 10 juni. "Met deze extra festivaldag voor dagbezoekers willen wij iedereen bedanken die zijn kaarten heeft behouden. Daarnaast kunnen we zo ook met nog meer mensen vieren dat Mañana Mañana dan wèl doorgaat! Voor de campinggasten die hun kaarten tot volgend jaar in de zak houden, bedenken wij nog een passende manier om ze te bedanken. Jullie kunnen erop vertrouwen dat wij het enorm waarderen en zullen dit niet onopgemerkt laten."

De organisatie heeft op haar website een FAQ gezet om de meest gestelde vragen over het niet doorgaan van het festival en de gekochte kaarten te beantwoorden.


www.mananamanana.eu

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden