Tuinrondje Gorssel telt zes stops | Al het nieuws uit Lochem | Berkelbode
Zes tuinen zijn te bekijken in het Tuinrondje Gorssel. Foto: PR
Zes tuinen zijn te bekijken in het Tuinrondje Gorssel. Foto: PR

Tuinrondje Gorssel telt zes stops

GORSSEL - Dit jaar vindt voor de tweede keer het ‘Tuinrondje Gorssel’ plaats. Zes eigenaren delen hun tuinplezier en stellen hun tuin op 25 en 26 juli open voor bezoekers. De eigenaren: “Het was nog spannend of ons Tuinrondje door kon gaan. Maar met de verruiming van de corona-maatregelen per 1 juli durven we het wel aan.”

De tuinen zijn zeer uiteenlopend van stijl en inrichting, waarbij ze allen hun eigen accent hebben. Het bos-, uiterwaarden- en coulisselandschap van Gorssel en omgeving verbindt de zes tuinen binnen een straal van circa 8 km. Goed te bereiken met de auto en een extra ervaring door de route per fiets af te leggen.
De deelnemende tuinen in Gorssel zijn: Theetuin Kamperfoelie, Kamperweg 1a (Judith en Otto van Harmelen); De Hoefslag, Hoefslag 12 (Mieke en Hans Geerlink) en Tuin de Flierderbloesem, Flierderweg 3 (Sara Wink). In Eefde doen mee Het Klapzand, Flierderweg 10a, (Hester Kramer) en De Isselwaard, Mettrayweg 65 (Geertje de Jong). In Kring van Dorth gaat het om In de tuin van Dorth, Bathmenseweg 10 (Lily de Boer).
De tuinen zijn op beide dagen open van 10.30 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 3,00 euro per persoon per tuin. Bij elke tuin is het mogelijk om voor 14 euro een passe-partout te kopen waarmee alle zes tuinen bezocht kunnen worden. Bij iedere tuin is een folder verkrijgbaar met een route en een beschrijving van alle tuinen. Zie ook de website.


www.tuinrondjegorssel.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden