Bij PLUS Cornelis wordt momenteel elke dag iemand blij gemaakt met gratis boodschappen ter waarde van 100 euro. Foto: PLUS Cornelis
Bij PLUS Cornelis wordt momenteel elke dag iemand blij gemaakt met gratis boodschappen ter waarde van 100 euro. Foto: PLUS Cornelis

Kans op gratis boodschappen bij PLUS Cornelis

Algemeen

LOCHEM – Voor 100 euro gratis boodschappen… Wie wil dat nou niet? Bij PLUS Cornelis maakt iedereen nog tot en met zaterdag 24 oktober elke dag kans. Al 17 klanten weten hoe lekker het voelt om zo’n mooie cheque te ontvangen. Joop Cornelis heeft een goede tip voor iedereen die kanskaarten heeft: ‘Op minder drukke dagen maak je meer kans dan op bijvoorbeeld vrijdag en zaterdag. Dus vul ‘m in en doe ‘m in de bus in de winkel!’.

Iedereen krijgt zo’n kanskaart bij elke bestede 25 euro. Een veelvoud van dat bedrag geeft meerdere kansen. Er gaat elke dag gegarandeerd een cheque uit. Dit kan iedereen zelf controleren via de poster achter de servicebalie waarop alle winnaars worden vermeld. Wie het thuis wil nakijken kan terecht op de Facebookpagina van Plus Cornelis. Daar zijn alle winnaars, compleet met foto, te vinden. En daar is ook een video met uitleg over de winactie te bekijken.

Grote kans
Joop Cornelis wil de actie, in het kader van het 25-jarig jubileum, nog graag eens onder de aandacht brengen. Het lijkt erop dat lang niet iedereen met een kanskaart ook daadwerkelijk meedoet. “Dat kunnen we gemakkelijk controleren want we weten uiteraard hoeveel kaarten er worden uitgegeven. Dat zijn veel meer dan er tot nu toe ingevuld onze bus zijn beland. Dat is jammer want de kans om te winnen is best groot”, aldus Cornelis.

Nog een hint voor ‘strategische’ spelers: Op de Facebookpagina van PLUS Cornelis staat (op 2 oktober) een tabel met drukke en minder drukke tijden. Handig bij de ‘kansberekening’ en bovendien goed om in deze coronatijden een wat minder druk moment te kiezen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode