Nieuwe Lidl in Lochem opent woensdag 21 oktober

LOCHEM - Lidl opent op woensdag 21 oktober om 07.30 uur haar gloednieuwe winkel aan de Julianaweg 9 in Lochem. Klanten kunnen vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen.

De ruime winkel van circa 1300 m² is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule met veel ruimte voor dagverse producten. De warme bakkerij zorgt dagelijks voor een ruime variantie aan verse broodjes, van zoet tot hartig. Het tapasmeubel heeft voor de borrel een compleet aanbod aan salades, tapas, kaas, olijven en andere borrelhapjes. Bij zeven zelfscankassa’s kunnen klanten zelf hun boodschappen scannen en afrekenen. Autobezoekers kunnen gratis parkeren. "Ik ben erg onder de indruk van onze mooie en ruime winkel. Vanaf woensdag 21 oktober verwelkomen we iedereen graag in onze winkel”, aldus trotse supermarktmanager Frank. Hij sluit af met de oproep dat nieuwe medewerkers bij Lidl Lochem van harte welkom zijn.

Geen tabakswaren
In nieuwe Lidl winkels worden geen tabakswaren meer verkocht. Lidl is de eerste supermarkt in Nederland die stopt met de verkoop van sigaretten.

Milieuvriendelijkheid
Deze winkel kenmerkt zich door vele milieuvriendelijke en energiezuinige aspecten. Zo is het filiaal voorzien van zo’n 430 zonnepanelen en 100 procent led-verlichting, wat een fikse energiebesparing oplevert. Het filiaal is volledig aardgasvrij, er is constante monitoring op het energieverbruik en alle medewerkers krijgen scholing om energiebewust te werken. Het afval wordt voor volledig gescheiden.

Lidl aan de Julianaweg 9 in Lochem is open van maandag tot en met zaterdag van 07.30 tot 21.00 uur en zondag van 10.00 tot 19.00 uur.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden