Meer dan secretaresse! | Al het nieuws uit Lochem | Berkelbode

Meer dan secretaresse!

Je bent begonnen als secretaresse, maar er komen steeds meer taken op jouw bord. Elke uitdaging pak je met beide handen aan. Inmiddels ben je daardoor doorgegroeid tot de steun en toeverlaat van je manager of leidinggevende. Of je hebt een zelfstandig takenpakket als officemanager. Wil je servicegericht blijven maar ook eigen verantwoordelijkheid nemen en keuzes maken? Ben je klaar voor verdieping en verbreding van jouw kennis en vaardigheden? Ben je voldoende bewust van je eigen gedrag en durf je daar keuzes in te maken? Dan is deze opleiding Managementassistent geknipt voor jou.

Deze opleiding zorgt voor groei van je persoonlijke vaardigheden, zelfvertrouwen en zelfinzicht omdat je werkt aan je managementvaardigheden. Je vergroot je zelfvertrouwen omdat je meer inzicht in jezelf opdoet. Je plant en organiseert zelfbewuster en je communicatie is effectiever.

Bij alle modulen ga je aan de slag met praktijkopdrachten. De uitwerking van deze opdrachten verzamel je in een portfolio. Na afronding van alle modulen en een goedgekeurd portfolio, heb je een mondeling eindgesprek. Sluit je alles met een voldoende af? Dan heb je het diploma Managementassistent verdiend!

Wil je meer weten, kijk dan op www.doc.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door DOC Opleiding & Training. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden