Wethouders brengen oliebollen bij GGD-teststraten | Al het nieuws uit Lochem | Berkelbode
Wethouders Jorik Huizinga (links) uit Doetinchem en wethouder Joop Wikkerink (rechts) uit Aalten brengen oliebollen in de teststraat in Winterswijk. Foto: PR
Wethouders Jorik Huizinga (links) uit Doetinchem en wethouder Joop Wikkerink (rechts) uit Aalten brengen oliebollen in de teststraat in Winterswijk. Foto: PR

Wethouders brengen oliebollen bij GGD-teststraten

REGIO - Woensdagmiddag 30 december trokken de wethouders die het dagelijks bestuur vormen van de GGD Noord- en Oost-Gelderland er op uit met dozen vol oliebollen. Het doel was de acht testlocaties in het gebied te voorzien. Er zijn locaties in Apeldoorn, Harderwijk, Heerde, Zutphen en in de Achterhoek in Zelhem en Zutphen. Daarmee wilden ze namens de inwoners van het GGD-gebied hun dank overbrengen aan de medewerkers van de teststraten voor hun inzet. En ze een hart onder de riem steken voor de komende tijd.

De wethouders Jorik Huizinga van de gemeente Doetinchem en Joop Wikkerink van de gemeente Aalten gingen langs bij de locaties in Zelhem en Winterswijk en daarna ging Huizinga door naar Zutphen.

Joop Wikkerink, wethouder van onder andere Publieke Gezondheid in de gemeente Aalten: "Zo’n actie kan snel opgezet worden. Ik was zelf op zondagavond in de teststraat in Winterswijk (gelukkig negatief!) en ik werd getroffen door het goede humeur van degenen die mij hielpen. Terwijl het toch best koud, donker en een beetje eenzaam moet zijn geweest voor de medewerkers in die fabriekshal. Een 'opwarmertje' kan geen kwaad, dus ik appte met mijn mede-dagelijks bestuur-leden en iedereen was meteen enthousiast. De een ging naar de bakker, de ander maakte een mooie nieuwjaarswens en zo waren we alleemaal rond 15.00 uur op de locaties. Met zakjes oliebollen. Dat werd zeker gewaardeerd. Maar die waardering past nog meer bij de mensen die zich in ploegen inzetten in de teststraat."

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden