Paaseieren worden verstopt in Gorssel. Foto: PR

Paaseieren worden verstopt in Gorssel. Foto: PR

Paaseieren zoeken in Gorssel

Algemeen

GORSSEL - Inwoners van Gorssel kunnen tijdens het paasweekend paaseieren zoeken in hun eigen buurt. Deze worden door scouts van Scouting IJsselgroep in het hele dorp verstopt. De locaties van de vijftig eieren zijn te vinden via de website van de vereniging. Ze kunnen ‘gepakt’ worden door de QR-code met een telefoon te scannen. Deelnemers maken kans op leuke prijzen. Aanmelden kan via de website van de vereniging.

Door eieren te vinden krijgen de deelnemers op een kaart meer eieren te zien. De activiteit loopt van vrijdag 2 april om 09.00 uur tot maandag 5 april om 16.00 uur. Na afloop worden de winnaars bekend gemaakt.
Het paasweekend is hét moment om weer naar buiten te gaan bij Scouting. Helaas kunnen de jaarlijkse HIT-kampen tijdens Pasen niet doorgaan. Scoutinggroepen door heel Nederland organiseren daarom andere activiteiten. Scouting IJsselgroep vindt het belangrijk dat iedereen naar buiten gaat en betrekt hier graag het hele dorp bij. Organisator Tristan: “Met deze activiteit willen we iedereen stimuleren een mooie wandeling te maken. En op deze manier maken we het rondje door je buurt avontuurlijker!”
Bakkerij Terpstra ondersteunt de activiteit en stelt voor de drie beste teams overheerlijke chocolade-eieren beschikbaar. Ook kantoorboekhandel Bechtle stelt het initiatief ook op prijs en zorgt voor een leuke verrassing voor de winnaar. Meer informatie over de activiteit is te vinden via de website van de vereniging.


www.scouting-ijsselgroep.nl/pasen

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant