<p>Miek Somhorst voor het gebouw van Scouting Graaf Ottogroep aan de Gageldijk. Foto: Arjen Dieperink</p>

Miek Somhorst voor het gebouw van Scouting Graaf Ottogroep aan de Gageldijk. Foto: Arjen Dieperink

(Arjen Dieperink)

Scouting gaat weer planten verkopen

LOCHEM - Het zal eventjes rustig zijn rond het scoutinggebouw van de Graaf Otto Groep Lochem aan de Gageldijk. Waar de scouts zich in verschillende speltakken doorgaans bezighouden met onder meer wandelen, klimmen, zeilen, kanoën, knutselen en koken gaan zij komende vrijdag en zaterdag met 2700 planten op pad voor hun vereniging.

De actie werd vorig jaar afgeblazen vanwege de corona-uitbraak maar inmiddels kunnen de kinderen met de geraniums en fuchsia's veilig de wijken van Lochem in waar zij voor de coronatijd ook kwamen. Ook biedt de Scouting Graaf Otto Groep de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen. De planten kunnen worden opgehaald en maar ook binnen Lochem worden thuisbezorgd. Bestellingen zijn te plaatsen via e-mail: planten@graafottogroep.nl.
Woordvoerster Miek Somhorst: "De jongste speltak zijn de Bevers, zij worden tijdens de plantenverkoop begeleid door de speltak Explorers. De opbrengst van deze actie gebruiken wij voor het onderhoud van ons gebouw en om spelmateriaal te onderhouden of aan te schaffen."
Scouting Graaf Otto Groep kent behalve de speltakken Bevers (5 tot 7 jaar) en Explorers (14-17) ook de speltakken de welpen Ochtend Horde (7-10,5), Waterwelpen ( 7-10,5), Landscouts (10,5-14) , Scouts-meisjes (10,5-14), Waterscouts (10,5-14) en Rovers (17-21). Meer informatie op de website.


www.graafottogroep.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden