Bas Haarhuis, Koen Colvoort en Gijs Kreunen gingen erop uit om Bedrijvenpark Aalsvoort te ontdoen van zwerfafval. Foto: Anne Beumer van TETSKE

Bas Haarhuis, Koen Colvoort en Gijs Kreunen gingen erop uit om Bedrijvenpark Aalsvoort te ontdoen van zwerfafval. Foto: Anne Beumer van TETSKE

Samen Bedrijvenpark Aalsvoort zwerfafvalvrij maken

Algemeen

LOCHEM - Afgelopen vrijdag 3 mei is Bas Haarhuis, sinds 1 januari parkmanager van Bedrijvenpark Aalsvoort, samen met Koen Colvoort en Gijs Kreunen (bestuursleden van de stichting) op initiatief van Stichting Bedrijvenparken Lochem er op uit gegaan om Bedrijvenpark Aalsvoort te ontdoen van zwerfafval. Met een gezamenlijke inzet en betrokkenheid van lokale ondernemers streven zij ernaar om de omgeving schoon en leefbaar te maken. 

Gewapend met bonbons, megafoon en afvalprikkers zijn de mannen persoonlijk naar de bedrijven op Aalsvoort gegaan om zwerfafval in te zamelen en tegelijkertijd met de ondernemers in gesprek te gaan. Deze hands-on aanpak is niet alleen gericht op het schoonmaken van de omgeving, maar ook op het creëren van bewustzijn en samenwerking op het bedrijvenpark Aalsvoort. 

“Dit initiatief toont aan dat kleine acties een groot effect op samenwerking kunnen hebben. Samenwerking is van belang voor het opwaarderen en toekomstbestendig maken van Bedrijvenpark Aalsvoort”, vertelt Bas. De actie om Bedrijvenpark Aalsvoort zwerfafvalvrij te maken is slechte één voorbeeld van lokale betrokkenheid. Deze actie is een aftrap voor diverse acties die Bas nog voor ogen heeft.

IKL’s Runningbedrijvendiner 10 juni
Op 10 juni dit jaar nodigt de IKL (Industriële Kring Lochem) alle bedrijven uit op Bedrijvenpark Aalsvoort voor een spectaculair Running Bedrijvendiner op Bedrijvenpark Aalsvoort. Het evenement omvat bezoeken aan Sefar, Simco en Julia, culinaire verrassingen en waardevolle netwerkmogelijkheden.

Naast alle IKL-leden worden ook alle bedrijven op Bedrijvenpark Aalsvoort van harte uitgenodigd voor dit unieke evenement. Net als vorig jaar begint de avond om 17.00 uur met een ontvangst op de eerste locatie. Vervolgens wandelen de aanwezigen gezamenlijk naar de andere twee locaties, waarbij elk bedrijfsbezoek wordt afgesloten met heerlijke gerechten.

Geen lid of gevestigd op Aalsvoort maar wel interesse? Neem dan contact op via info@industrielekringlochem.nl of kijk op de website voor meer informatie: www.industrielekringlochem.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant