Projectkoor Eefde begint met nieuw repertoire

Algemeen

EEFDE - Projectkoor Eefde maakt een frisse start. Op woensdag 8 september gaat het koor na anderhalf jaar gedwongen pauze met nieuw repertoire aan de slag.

Op het programma staat een grote verscheidenheid aan werken. Er zullen werken worden ingestudeerd van klassieke componisten als Rameau en Offenbach, maar ook eigentijdse composities van Jenkins (bekend van The Armed Man), Gjeilo en Chilcott. De componist Bruno Coulais schreef muziek voor de film ‘Les Choristes’ (2004). Ook daarvan is een aantal liedjes in het repertoire opgenomen.
Behalve een reis door de tijd is het meteen een reis door Europa: van Zuid-Frankrijk via Groot-Brittannië naar Noorwegen, met de verschillende sferen die daar bijhoren.
Het projectkoor wil er, samen met vaste dirigent Miriam Westgeest, een licht en luchtig seizoen van maken. Op onderstaande website staat het volledige programma vermeld.
Het koor repeteert wekelijks op de woensdagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur in de Ontmoetingskerk in Eefde. Het seizoen wordt afgesloten met een concert in april/mei 2022. De kosten voor het hele seizoen zijn 140 euro. Nieuwe leden zijn welkom. Zij kunnen zich aanmelden via e-mail aanmelden2021@projectkooreefde.nl of telefonisch bij Gerda Kamphuis 06-15620782.Wie twijfelt mag twee keer mee komen zingen en sfeer proeven en hoeft pas daarna te beslissen.


www.projectkooreefde.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant