Bennie Jolink tijdens het optreden in Lochem, mei 2019. Foto: Achterhoekfoto.nl/Johan Braakman

Bennie Jolink tijdens het optreden in Lochem, mei 2019. Foto: Achterhoekfoto.nl/Johan Braakman

Concert van Normaal in Lochem afgelast

Algemeen

LOCHEM - Het concert dat Normaal op 11 september in Lochem zou geven op het tractor pulling-terrein tussen Lochem en Barchem, is afgelast. Vanwege de voorwaarden die de overheid aan evenementen stelt met het oog op het coronavirus, ziet organisator MOJO zich daartoe genoodzaakt. Mensen met een ticket kunnen dat om laten zetten in voucher dat gebruikt kan worden voor andere evenementen of hun geld terugvragen. Ook krijgen zij de mogelijkheid, als het concert in de toekomst toch doorgaat, een ticket in de pre-sale te kopen.

“We zijn net als jullie zwaar teleurgesteld dat het concert van Normaal wederom niet door kan gaan.  Het is helaas niet gelukt op korte termijn een vervangende datum te vinden. Ook is het nog niet duidelijk of en wanneer het concert van Normaal volgend jaar plaats kan vinden. Daarom is besloten het concert, dat op zaterdag 11 september 2021 zou plaatsvinden te annuleren. Op basis van beschikbaarheid van een locatie en de gezondheid van Ben Jolink wordt er zeker gekeken naar een mogelijkheid voor een concert in de nabije toekomst!”, zo laat de organisator weten.

Over reeds aangeschafte tickets is het volgende te lezen:

Restitutie
De coronacrisis is een uitzonderlijke situatie die een grote financiële impact heeft op de gehele culturele sector. Daarom bieden we je twee opties aan voor restitutie.

1. Je ontvangt vanzelf een tickettegoed/voucher. Het tickettegoed is tot 24 maanden na uitgifte geldig en inwisselbaar bij ieder evenement dat wij, MOJO, organiseren en waarvan de verkoop via Ticketmaster verloopt. Mocht je dit tickettegoed na 24 maanden toch niet (geheel) gebruikt hebben, dan krijg je het tegoed teruggestort. Door je ticket om te zetten in een tegoed om een ander evenement te bezoeken, help je de economische klap van de maatregelen in onze sector op te vangen. Je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. Het tickettegoed/de voucher wordt in oktober per e-mail naar je verzonden.

2. Mocht je geen gebruik kunnen maken van het tickettegoed, dan is het ook mogelijk om tot 15 september 2021 je geld terug te vragen via dit contactformulier. Het bedrag wordt zo snel mogelijk (uiterlijk in oktober) teruggestort. Let op: had je de tickets met een voucher/tickettegoed betaald? Dan wordt het geld hiernaar teruggeboekt.
Als je geen actie onderneemt ontvang je dus vanzelf een voucher/tickettegoed (zie 1).

Wij vragen je begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant